GENOM FÖRÄNDRING NÅR DU
FRIHET OCH FRAMGÅNG I DITT LIV!

Kikkie

Kikkie Krohn

Förändringscoach/Energi-terapeut

KORT BESKRIVNING AV KIKKIE

I grunden är jag utbildad till samtalsterapeut, regressionsterapeut och coach. Min största drivkraft har alltid varit ”hjälp till självhjälp”.  I dag arbetar jag med en metod som jag utvecklat med erfarenhet av mina egna studier och arbete med klienter. Denna metod är ett energiarbete på själslig nivå där jag kombinerar djuppsykologisk förståelse tillsammans med den nya tidens snabba verktyg. Detta hjälper mina klienter att lösa upp sina emotionella och fysiska blockeringar. Till min hjälp har jag verktyg som gör att terapin/coachningen inte behöver ta lång tid, utan att klienten märker ett omedelbart resultat inom sig.

VAD ERBJUDER KIKKIE SINA KLIENTER?

Min styrka är att jag är en god lyssnare med förmågan att hitta ”den röda tråden”. Jag använder en teknik som avlägsnar blockeringar hos dig omedelbart, vilket gör att du blir redo att gå vidare direkt. Detta arbetssätt gör att jag har möjlighet att arbeta över telefon med de klienter som inte har möjlighet att komma till min lokal i Östersund.

Jag erbjuder även kurser och utbildningar där denna metod ligger i fokus för andlig- & personlig utveckling.

VAD DRIVER KIKKIE I HENNES ARBETE?

Jag älskar att hjälpa människor att må bra! Det viktigaste är att varje individ känner att de har ett val och det är individen själv som väljer. Jag finns bara där som ett verktyg för att individen ska hitta sin egen väg att gå.

KIKKIES MOTTO:

”Jag har ett mål med mitt arbete – varje individ ska känna sig rikare när de lämnar mig och mitt företag än när de kom.”

KONTAKTA OSS

Mejl: kikkie@ablpu.se
Tele: 070-225 74 50

11 + 5 =