GENOM FÖRÄNDRING NÅR DU
FRIHET OCH FRAMGÅNG I DITT LIV!

REFERENSER WORKSHOP & utbildning

REFERENSER från workshopdeltagare

”Min upplevelse av workshopen är att den är utvecklande och djupgående. Man får känna in och börja ta fram den person man verkligen är via flera olika metoder. Är man redo att börja jobba med sig själv och den sexuella kraften, där vi alla uppstår ifrån rekommenderar jag denna kursen starkt. Man fick testa på flera olika metoder som man får använda som verktyg till sitt egna utvecklande, bland annat med månens hjälp och även få tillgången att få se sina egna masker.

Det är något speciellt å få jobba med sig själv med andra, man har då privilegiet att få se sig själv utifrån andras hjälp och speglingar. Man får även förståelse för andras sätt att va på en djupare nivå som sen kommer hjälpa en i livet.” 

 

REFERENSER från deltagare på utbildningen 2018-2019

”Fantastisk utbildning som har hjälpt mig mycket att rensa i mina blockeringar och rädslor. Bra stöttning och hjälp som fått mig att bli mer hel och komma framåt. En fantastisk och trygg kursledare och fina deltagare.”

”Så fantastiskt, så jobbigt! Vilken möjlighet jag tog tag i då jag började att läka, att växa och förändra. Jag är tacksam för denna utbildning och jag vill ha mer! Det är beroendeframkallande att växa.”

”Detta är den bästa utbildningen som jag  har gått, och jag kommer att fortsätta nästa år. Denna utbildningen har visat mig vägen till mitt inre jag. TACK!”

”Otroligt bra, går på djupet i våra känslor, lär oss hitta och känna oss själva.”

 

NYFIKEN?

Kontakta oss för mer info…

För mer information o anmälan: kikkie@ablpu.se